HIBRIDNI SISTEMI

SOLARNI SISTEMI PRIKLJUČENI NA MREŽU I NA BATERIJE ISTOVREMENO

HYBRIDNI SOLARNI SISTEMI zahvaljujući kvalitetnim solarnim panelima, ovo je solarni sistem visoke energetske efikasnosti i sistem uštede energije. U toku dana energija ide direktno na potrošača, zaobilazeći bateriju, čime se štedi sama baterija, a uejdnose štedi i električna energija. Solarna GEL baterija dugog veka trajanja, 1500 ciklusa punjenja / pražnjenja na DOD 50%; 3000 ciklusa punjenja / pražnjenja na DOD 20%. Sistem može raditi u ON, OFF gridu i BackUp režimu.

Izbor solarnog sistema i opreme

Postavljanje solarnih panela na krov

Zahtev za priključenje i potrebna dokumentacija za solarne panele

Prilagodjenje mernog mesta i Obaveštenje o prilagodjenju mernog mesta

Uvek nas možete kontaktirati i tu smo da pomognemo oko svakog rešenja KONTAKT

{"cpt":"service","style":"1","columns":"4","show":8,"from_category":["hibridni-inverteri"],"order":"ASC","orderby":"title"}

HYBRIDNI INVERTERI povezani na mrežu i na baterije

Zahvaljujući praćenju rada i podataka sistema na LCD displeju, ovaj sistem je veoma jednostavan i lak za korišćenje. Ukoliko je neophodno moguća je i instalacija softvera, putem koga se vrši povezivanje sistema i računara. Sam sistem ima višestruku zaštitu: zaštitu od prenapona, od obrnutog polariteta PV panela, od preteranog pražnjenja baterija, od kratkog spoja na strani potrošača i na strani PV panela, od povratne struje tokom noći, od povišene temperature i preopterećenja.

HIBRIDNI SISTEMI